افتخاری دیگری برای دانشگاه بیرجند

۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۷ کد : ۲۴۰۲ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
کسب دو رتبه برتر المپیاد کشوری فرش دستباف
کسب دو رتبه کشوری در المپیاد علمی فرش دستباف توسط دانشجویان فرش دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، المپیاد کشوری فرش دستباف از 20 تا 22 اسفند 97 به همت مرکز ملی فرش و با همکاری سازمان صمت آذربایجان شرقی و هم‌یاری دانشگاه هنر اسلامی با حضور شرکت کنندگانی از 18 استان کشور در تبریز برگزار گردید.
در این المپیاد علمی و مهارتی که به مدت سه روز و به میزبانی تبریز برگزار شد؛ شرکت‌کنندگان در دو بخش دانش‌آموزی و دانشجویی در ۴ گروه (بافت، مرمت، رنگرزی و طراحی) از دانشگاه های مختلف سراسر کشور با یکدیگر به رقابت پرداختند.
آیین پایانى سیزدهمین دوره از المپیاد ملی فرش دستباف ایران در تاریخ 22 اسفند با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.
در گرایش بافت دانشجویی خانم آرزو قرجی از دانشگاه بیرجند حائز رتبه دوم کشوری و در گرایش مرمت نیز خانم آتنا غلامی، از دانشگاه بیرجند حائز رتبه دوم کشوری شدند.