بازدید معاون آموزشی دانشگاه از دانشکده فنی فردوس

۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۸:۳۹ کد : ۲۴۵۲ اخبار ستادی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند ، دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه امروز ۲۷ اسفند با مسئولان، اعضای هیأت علمی و کارمندان دانشکده فنی فردوس دیدار کرد.

در جلسه ای که بدین منظور برگزار شد، اعضای هیات علمی و حاضران در این نشست با ارائه نظرات و پیشنهادات، درخواستهای خود از معاون آموزشی را مطرح کردند.
دکتر آیتی با اشاره به قرار گرفتن آموزش عالی کشور در مقطع حساس کنونی گفت: هرکدام از ما باید به سهم خود با سعی، تلاش، برنامه ریزی و نگاه به آینده برای رفع مشکلات اقدام نماییم.
در ادامه معاون آموزشی دانشگاه با استقبال از پیشنهادات مطرح شده اظهار داشت: برخی از مشکلات مطرح شده با همکاری و مساعدت بخشهای مختلف رفع خواهند شد.
شایان ذکر است دکتر آیتی امروز پس از حضور در مراسم تودیع و معارفه روسای آموزشکده کشاورزی سرایان از دانشکده فنی فردوس نیز بازدید به عمل آورد.