انتصاب معاون آموزشی دانشکده فنی فردوس

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۱۴ کد : ۲۴۶۴ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند دکتر مصطفی واحدی پور دهرائی به سمت معاون آموزشی دانشکده فنی فردوس منصوب شد.
انتصاب معاون آموزشی دانشکده فنی فردوس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در بخشی از این حکم آمده است؛ نظر به مراتب تعهد و تجارب و شایستگی های علمی و اجرایی جناب عالی به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به مدت  دو سال به سمت معاون آموزشی دانشکده فنی فردوس منصوب می شوید.

در این راستا شرح وظایف و رئوس انتظارات دانشگاه براساس سند چشم انداز و مصوب هیأت امنا جهت آگاهی و برنامه ریزی مناسب برای اجرا تقدیم می گردد.

دکتر مصطفی واحدی پور دارای مدرک دکتری برق قدرت از دانشگاه بیرجند و استادیار پایه ۷ گروه آموزشی برق دانشکده فنی فردوس دانشگاه بیرجند است. از جمله فعالیت های علمی و پژوهشی وی می توان به چاپ ۱۴ مقاله ISI، چاپ ۴ مقاله علمی پژوهشی، ارائه ۳۲ مقاله در کنفرانس های ملی و بین المللی، تالیف ۴ جلد کتاب به زبان فارسی، تالیف ۲ فصل کتاب به زبان انگلیسی است.

همچنین نامبرده در سال ۹۳ به عنوان استاد نمونه دانشگاه و در سال ۹۷ به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه برگزیده شد.

معاون آموزشی دانشکده فنی فردوس در سال ۹۳ و ۹۴، مدیر گروه برق قدرت دانشکده از سال ۹۰ تا ۹۳، همکاری در تجهیز کتابخانه و آزمایشگاه های دانشکده، طراحی و مشاوره احداث بیش از 10 نیروگاه خورشیدی و برگزاری سمینارها و کارگاه های متعدد طراحی و نصب سیستم های خورشیدی از جمله فعالیت های اجرایی نامبرده می باشد.

{رزومـه}