انتصاب مدیر گروه آموزشی تاریخ

۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۲ کد : ۲۵۲۶ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی ابلاغی دکتر مجتبی خلیفه را به سمت مدیر گروه آموزشی تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی منصوب کرد.
انتصاب مدیر گروه آموزشی تاریخ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در جلسه ای که امروز دوشنبه 19 فروردین 1398 در محل معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد از خدمات دکتر محمدحسن الهی زاده قدردانی و تجلیل به عمل آمد و دکتر مجتبی خلیفه به عنوان مدیر جدید این گروه آموزشی معرفی شد.
در مراسم تکریم و معارفه مدیرگروه آموزشی تاریخ که با حضور جمعی مدیران و مسئولان دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد دکتر محسن آیتی ضمن تقدیر از خدمات  دکتر الهی زاده مدیر قبلی گروه آموزشی تاریخ ، دکتر مجتبی خلیفه را به عنوان مدیر جدید این گروه آموزشی معرفی کرد.
دکتر مجتبی خلیفه استایار دانشگاه بیرجند و عضو هیات علمی گروه تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دارای مدرک دکتری تخصصی تاریخ گرایش ایران دوره اسلامی از دانشگاه تربیت مدرس می باشد.
چاپ 13 مقاله علمی- پژوهشی در مجلات معتبر علمی داخل و خارج کشور، ارائه 12 مقاله در همایش های ملی و بین المللی و راهنمایی و مشاوره بیش از 20 عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد از جمله سوابق علمی- پژوهشی ایشان می باشد.
از سوابق اجرایی ایشان می توان به ویراستار و ارزیاب علمی ماهنامه کتاب ماه تاریخ، مشاور علمی گروه تاریخ بنیاد دایره المعارف اسلامی، مدیر مرکز مطالعات افغانستان دانشگاه بیرجند و استاد مدعو دانشگاه های امیر کبیر، شهید بهشتی و مذاهب اسلامی اشاره کرد.

«رزومه»

آخرین ویرایش۱۹ فروردین ۱۳۹۸