بازدید اعضای هیات علمی گروه جغرافیا از کارخانه کاشی و سرامیک فرزاد

۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۳ کد : ۲۶۰۴ اخبار دانشکده

اعضای هیات علمی گروه جغرافیا و جمعی از اساتید رشته های اقتصاد، مدیریت و کشاورزی دانشگاه بیرجند از کارخانه کاشی و سرامیک فرزاد بازدید کردند و با مراحل ساخت این محصول آشنا شدند. این بازدید علمی با مساعدت آقای علی اکبر فلاحی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره کارخانه و همکاری بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

صنایع کاشی و سرامیک فرزاد در سال 1388 افتتاح و فعالیت خودرا در زمینه تولید کاشی و سرامیک و صادرات آن آغاز نمود.  این مجتمع تولیدی هرساله با طرح توسعه و اجرای یک فاز جدید، تولید و سطح کیفیت خود را افزایش داده و با بکارگیری 1000 نفر نیروی متخصص، مجرب و در حال آموزش در سیستم های مدیریتی و کارگری مشغول به فعالیت می باشد. هم اکنون این مجتمع به عنوان یکی از صادرکنندگان نمونه کشور با تولید روزانه 50000 مترمربع انواع کاشی و سرامیک، علاوه بر تامین نیاز بازارهای داخلی به بازارهای کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، تاجیکستان، ترکمنستان و همینطور کشورهای آسیای میانه و سوریه محصولات خود را صادر می کند.

آخرین ویرایش۲۶ فروردین ۱۳۹۸