برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با طرح های پژوهشی خارج از دانشگاه

کارگاه آموزشی "آشنایی با طرح های پژوهشی خارج از دانشگاه" به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه و در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی برگزار شد.

کارگاه آموزشی "آشنایی با طرح های پژوهشی خارج از دانشگاه" به همت مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و با همکاری معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه و در راستای برگزاری دوره‌های توانمندسازی اعضای هیأت علمی در روز دوشنبه 13 آذر ماه 1402 و با تدریس دکتر محمد اکبری، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه و با حضور تعدادی از اعضای هیئت علمی در سالن بشارت برگزار شد.

در این کارگاه دکتر اکبری "آیین نامه طرح های پژوهشی خارج از دانشگاه و امتیازدهی این طرح ها" را تشریح نمود. در پایان به سؤالات اعضای هیئت علمی پاسخ داده شد.