به میزبانی دانشگاه بیرجند

برگزاری اولین دوره مسابقات جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی استان

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۱ کد : ۲۷۳۳ اخبار ستادی
دانشگاه بیرجند میزبان اولین دوره مسابقات جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی استان خراسان جنوبی در ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر سیده عذرا میرکاظمی مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این دوره از مسابقات در رشته های والیبال 4 نفره، آمادگی جسمانی، بسکتبال 3نفره، فوتبال گل کوچک، هندپلو، هفت‌­سنگ، فریزبی، دارت و طناب زنی در دانشگاه بیرجند برگزار می شود.

وی افزود: تیم هایی از دانشگاه بیرجند، دانشگاه صنعتی بیرجند، دانشگاه بزرگمهر قائنات، دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی، دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه فنی و حرفه ای و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی (هرمزان و پیروزان) در این دوره از مسابقات به رقابت خواهند پرداخت.

شایان ذکر است تیم های انتخابی به رقابت های چهارمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های سراسر کشور که در تابستان 1398 به میزبانی دانشگاه الزهرا تهران و دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار می شود راه خواهند یافت.