برگزاری جلسه هماهنگی و برنامه ریزی انجمن زمین ساخت و زمین شناسی ساختاری ایران در دانشکده علوم

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۲ کد : ۲۷۳۴ اخبار دانشکده

اولین جلسه برنامه ریزی و هماهنگی انجمن زمین ساخت و زمین شناسی ساختاری ایران در سال 98 ساعت 10 صبح روز دوشنبه مورخه 2/2/98 در محل دفتر ریاست دانشکده علوم برگزار گردید. در این جلسه برنامه فعالیت های علمی و پژوهشی انجمن در سال 98 مورد بحث و بررسی قرار گرفت. شایان ذکر است انجمن مذکور در سال 93 با محدودیت اعضای هیات علمی گروه زمین شناسی دانشگاه (گرایش تکتونیک) و در محل دانشگاه بیرجند به عنوان یک انجمن کشوری تاسیس گردید. اعضای انجمن مذکور در دانشگاه بیرجند آقایان دکتر خطیب، دکتر موسوی، دکتر هیات، دکتر غلامی، دکتر زرین کوب، دکتر محمدی و خانم دکتر جلیلی می باشند. که ریاست این انجمن کشوری را آقای دکتر خطیب بر عهده دارند و آقای دکتر موسوی به عنوان بازرس انجمن فعالیت می نمایند.