آئین گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید نمونه آموزشی دانشگاه بیرجند

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۱ کد : ۳۰۲۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
آئین بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید و کارشناسان آموزشی نمونه دانشگاه بیرجند شامگاه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸ به مناسبت فرارسیدن هفته گرامیداشت مقام معلم در تالار ولایت دانشگاه برگزار شد.
آئین گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از اساتید نمونه آموزشی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند در این مراسم ضمن تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم گفت: اساتید دانشگاه تنها انتقال دهنده دانش به دانشجویان نیستند بلکه شخصیت و منشی که به دانشجویان منتقل می کنند، اهمیتی چند برابر دارد.
رئیس دانشگاه بیرجند افزود: انتقال دانش، مهارت و کارآفرینی تنها اهداف دانشگاه نیست بلکه هدف دانشگاه تربیت نسلی متعهد به جامعه است که بتواند تمام این اهداف را محقق سازد و جامعه را متحول کند.
دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز به بیان گزارش عملکرد معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در سال گذشته پرداخت و اظهار داشت: در این خصوص می توان به تشکیل گروه برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از اساسی ترین اقدامات و تشکیل شورای برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه اشاره کرد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: از دیگر اقدامات این معاونت در سال گذشته میتوان به افزایش پذیرش دانشجوی بین المللی با تمرکز بر ارتقای سطح تعاملات با دانشگاه های کشور افغانستان، تدوین شیوه نامه جامع آموزشی دوره های تحصیلی دانشگاه بیرجند و تدوین شیوه نامه اجرایی برگزاری امتحانات است.
تدوین شیوه نامه اجرایی استاد راهنمای تحصیلی، تدوین شیوه نامه تعیین ظرفیت راهنمایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی توسط اعضای هیئت علمی، تدوین شیوه نامه اجرایی مدرسین مدعو، تصویب آئین نامه ترفیع سالیانه، تصویب آئین نامه پایه تشویقی نیز از جمله اقدامات صورت گرفته در سال گذشته است.
دکتر آیتی در ادامه به بیان اهم برنامه های معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سال آینده پرداخت که از جمله آن می توان به سیاست گذاری گسترش رشته ها، تدوین نقشه جذب اعضای هیئت علمی و تدوین طرح توجیهی تاسیس کالج دانشگاه بیرجند اشاره کرد.
اصلاح شیوه نامه اجرایی پرداخت آموزانه ها، تدوین آئین نامه بازنگری سر فصل دروس، طرح اشتغال پذیری دانشجویان، تدوین آئین نامه دانشجویان خارجی، تدوین سیاست های توسعه رشته های دانشگاه، برگزاری هفته درهای باز دانشگاه نیز از جمله برنامه های مهم پیش رو خواهند بود.
از جمله برنامه های این مراسم، اجرای پنل پرسش و پاسخ بود که در این بخش، معاون آموزشی و مدیران حوزه آموزش پاسخگوی سوالات اساتید دانشگاه بودند.
در پایان مراسم از اساتید، مدرسین و کارشناسان نمونه دانشگاه تجلیل شد.
اساتید برگزیده دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر محمد بهنام فر، دکتر محمود فال سلیمان و دکتر کتایون زارعی طوسی بودند.
اساتید برگزیده دانشکده علوم نیز دکتر حیدر رئیسی، دکتر محمد مهدی خطیب و دکتر سارا سبحانی بودند.
دکتر لیلا طالب زاده شوشتری و دکتر محمدرضا کیانی به عنوان اساتید برگزیده دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی و دکتر اعظم کاهنی استاد برگزیده از دانشکده ریاضی و آمار و دکتر مهدی مقرنسی استاد برگزیده دانشکده علوم ورزشی شدند.
اساتید برگزیده دانشکده کشاورزی نیز دکتر سید همایون فرهنگ فر، دکتر حمیدرضا فلاحی و دکتر حسین خزیمه نژاد بودند.
استاد برگزیده دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست نیز دکتر محمود حاجیانی بود.
دکتر سید علیرضا ذوالفقاری، دکتر احمد آریافر و دکتر حسن حسن زاده اساتید برگزیده  دانشکده مهندسی بودند.
دکتر سید محمد رضوی، دکتر حمید فلقی و دکتر ابوالفضل بیجاری به عنوان اساتید برگزیده دانشکده برق و کامپیوتر معرفی شدند.
دکتر محمد امین حاجی زاده استاد برگزیده دانشکده هنر و دکتر حمیدرضا رمضانی استاد برگزیده آموزشکده سرایان بود.
لیلی خراشادی زاده و مریم ذاکری مدرسین مدعو نمونه دانشگاه و فرح جلیلی و علی رحیمی کارشناسان نمونه دانشگاه بودند.
زینت احراری مقدم و اقدس نصیری کارشناسان نمونه حوزه آموزش دانشگاه و منصوره صحراگرد و نیلوفر کمیلی کارشناسان نمونه حوزه آموزش دانشکده ها بودند.