دومین جلسه مجمع عمومی هیأت امنای بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند برگزار شد

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۹ کد : ۳۲۱ اخبار دانشگاه
دومین جلسه مجمع عمومی هیأت امنای بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند برگزار شد

دومین جلسه مجمع عمومی بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند با حضور دکتر عسکریان ابیانه مشاور وزیر و دبیر ستاد خیرین آموزش عالی وزارت علوم برگزار شد.

دکتر احمد خامسان با خیرمقدم و معرفی دانشگاه بیرجند درخصوص نقش و اهمیت بنیاد حامیان در دانشگاه سخن گفت.

دکتر عسکریان ابیانه مشاور وزیر و دبیر ستاد خیرین آموزش عالی وزارت علوم با بیان اهداف ستاد خیرین وزارت علوم گفت: این وزارت خانه راهکارهای موجود، چشم انداز و فعالیت های آینده بنیاد های خیرین را ترسیم نموده است.

در ادامه این جلسه دکتر مرتضی نوربخش، دکتر فاطمه هادوی، دکتر خلیل خلیلی، مهندس سیدمحمدحسن زینلی، دکتر غلامرضا زمانی، محمد احسانبخش، مهندس حسین صباغ، مهندس احمد حاجی زاده، مهندس محمدمهدی نوربخش، دکتر محمدرضا مجیدی، دکتر کتایون سپهری، علی اکبر فلاحی، محمدعلی تخم پاش، دکتر علیرضا احسانبخش و دکتر اسدا... زنگویی به عنوان اعضای هیأت امنای بنیاد حامیان انتخاب شدند.

در انتخابات هیأت مدیره نیز که در همین مجمع برگزار شد، مهندس سیدمحمدحسین زینلی، مهندس سیدمحمدمهدی نوربخش، دکتر خلیل خلیلی، علی اکبر فلاحی، دکتر علیرضا احسانبخش، مهندس احمد حاجی زاده و مهندس حسین صباغ به عنوان اعضای اصلی هیأت مدیره و بتول می خوش و دکتر مهدی بهترین به عنوان بازرسین بنیاد حامیان انتخاب شدند.

دکتر غلامرضا زمانی و محمدعلی تخم پاش به عنوان اعضای علی البدل هیأت مدیره و حسین آزاده به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.

آخرین ویرایش۲۴ مهر ۱۳۹۷