برگزاری مراسم تجلیل از ورزشکاران دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۵ کد : ۳۳۰۶ اخبار دانشکده‌ها
مراسم تجلیل از ورزشکاران و مقام آوران دانشکده فنی و مهندسی فردوس در محل مجتمع فرهنگی شهید آوینی این شهرستان برگزار شد.
برگزاری مراسم تجلیل از ورزشکاران دانشکده فنی و مهندسی فردوس

در این مراسم که با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان فردوس و انجمن ورزشی دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد، از مقام آوران و مدال آوران دانشکده فنی و مهندسی فردوس تقدیر و تجلیل به عمل آمد .
در این مراسم  علی زال حسینی ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان گزارشی از فعالیت های ورزشی و کسب مقام های قهرمانی مسابقات گوناگون در سطح استان و کشور توسط دانشجویان ارائه نمودند.
مهران پور معاون اداره کل ورزش و جوانان استان  ضمن قدردانی از فعالیت های دانشجویان قول مساعدت مالی به ورزشکاران مدل آور این دانشکده را داد.
در پایان مراسم نیز از دانشجویان و مدال آوران دانشکده نیز با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه تجلیل به عمل آمد.