برگزاری مراسم جشن ولادت امام حسن مجتبی(ع) و تقدیر از برگزیدگان دانشگاهی جشنواره قران و عترت

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۰ کد : ۳۳۷۱ اخبار ستادی
مراسم جشن میلاد امام حسن مجتبی(ع) و تقدیراز برگزیدگان مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت دانشجویان امشب سه شنبه ۳۱ اردیبهشت۹۸ همزمان با ولادت امام حسن مجتبی(ع) در مسجد امام جعفرصادق(ع) دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این مراسم با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، حجت الاسلام محمدعلی جعفری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از دانشجویان و کارکنان دانشگاه بیرجند همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء و صرف افطاری در صحن مسجد امام جعفرصادق(ع) برگزار شد.
سخنرانی، مولودی خوانی و تقدیر از برگزیدگان مرحله دانشگاهی سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت از جمله برنامه های این مراسم بود.
شایان ذکر است افطاری به صورت نذر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه جمع آوری شده بود.

آخرین ویرایش۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸