دکتر خامسان در دومین نشست صمیمی با اعضای هیأت علمی جوان:

در آینده ای نزدیک مدیریت دانشگاه برعهده جوانان خواهد بود

۰۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۵۰ کد : ۳۴۰۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دومین نشست رئیس دانشگاه بیرجند با اعضای هیأت علمی زیر ۴۰ سال دانشکده های علوم، ادبیات و علوم ریاضی و آمار، مهندسی، مهندسی برق وکامپیوتر، فنی فردوس و آموزشکده کشاورزی سرایان شامگاه چهارشنبه ۱ خرداد ۹۸ در محل سالن گردهمایی های مرکز مشاوره و درمان برگزار گردید.
در آینده ای نزدیک مدیریت دانشگاه برعهده جوانان خواهد بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به وجود 126 عضو هیأت علمی جوان زیر 40 سال در دانشگاه گفت: اعضای هیأت علمی جوان در پیش برد اهداف دانشگاه می توانند نقش بی بدیل را ایفا نمایند.
رئیس دانشگاه بیرجند اعضای هیأت علمی جوان را مدیران آینده دار دانشگاه نامید و اظهار داشت: نسل جوان دانشگاه را به اوج خواهند رساند.
دکتر خامسان به سیاست ابلاغی وزارت برای تغییر بخشی از آیین نامه ها اشاره کرد و ابراز داشت: با تغییر این آیین نامه ها بسیاری از روندها تسهیل خواهد شد.
در این نشست صمیمی اعضای هیأت علمی نظرات خود را به شرح ذیل بیان نمودند:
حق تشویق و گرنت، اصلاح آیین نامه ها، تبدیل وضع و ارتقا، ایجاد مراکز رشد و استفاده از ایده های نو، جذب دانشجویان خارجی و دانشجویان نخبه، افزایش بودجه آزمایشگاه ها، جلوگیری از برخوردهای سلیقه ای، انجام پژوهش های کاربردی، طراحی ساز و کار مناسب جهت برقراری ارتباطات بین المللی، نیازسنجی پایان نامه های کارشناسی ارشد برای برقراری ارتباط با صنعت، ایجاد شورای ارزیابی پایان نامه ها، عملگرایی، ارزیابی رشته های دانشگاهی از منظر کارآیی و طرح رصد اشتغال دانشجویان.
پس از ارائه نظرات اعضای هیأت علمی، دکتر خامسان از حاضران خواست تا با ارائه نظرات و راهکارهای جدید به مدیریت دانشگاه کمک نمایند.
همکاری در جهت ایجاد شرکت های دانشگاهی و مرکز نوآوری برای افزایش رتبه دانشگاه، اهمیت رشته های علوم پایه، جذب دانشجویان نخبه و اعطای تسهیلات به این دانشجویان، محوطه سازی و افزایش فضای سبز دانشگاه، بورسیه دانشجویان با همکاری خیرین، جذب دانشجویان خارجی، تحقق نیاز به راه اندازی دفتر کنسولی در دانشگاه بیرجند، جذب بودجه برای آزمایشگاه ها و خرید تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه ها و ایجاد سلف مکمل برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه بخش دیگری از سخنان رئیس دانشگاه بود.