مدیر جدید امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه بیرجند منصوب شد

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۹ کد : ۳۴۲ اخبار دانشگاه

طی ابلاغ صادره از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند مهندس حسن کاظمی به عنوان مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه بیرجند منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در مراسم معارفه مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه که صبح سه شنبه 24 مهر 97 برگزار گردید از خدمات دکتر مرتضی عراقی مدیر قبلی امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی در مدت تصدی این سمت تقدیر شد.

مهندس حسن کاظمی کارمند رسمی قطعی دانشگاه با 20 سال سابقه خدمت دارای مدرک کارشناسی در رشته مکانیک ـ سیالات است.

مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه از سال 87 تا 96، رئیس اداره تأسیسات( 87 ـ 82 )، عضو کمیته نظارت عالی نظام مهندسی از سال 95 تاکنون و ناظر و مشاور پروژه های عمرانی متعدد در سطح استان از سوابق اجرایی مدیر جدید امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی است.

کلید واژه ها: مدیر جدید امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه بیرجند منصوب شد