به همت روابط عمومی دانشگاه بیرجند:

در راستای تکریم ارباب رجوع تغییر تابلوهای سردرب اتاق‌های سازمان مرکزی دانشگاه انجام پذیرفت

۰۲ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۰ کد : ۳۸۰۴ اخبار ستادی
در راستای تکریم ارباب رجوع تابلوهای سردرب اتاق‌های سازمان مرکزی تعویض شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر سامان فرزین مدیر روابط عمومی دانشگاه بیرجند گفت: به منظور راهنمایی و تکریم ارباب رجوع و مراجعه کنندگان به سازمان مرکزی دانشگاه تمامی تابلوهای ورودی اتاق‌های سازمان تغییر کرد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: به منظور جلوگیری از هزینه کرد مجدد و نظم بصری و یکپارچه سازی، تابلوهای اتاق‌ها با یک طرح متمرکز آماده و نصب گردید.
وی اظهار داشت: در این راستا تعداد 110 عدد تابلوی پلکسی به مبلغ 5 میلیون تومان توسط روابط عمومی دانشگاه خریداری، طراحی  و نصب گردید.

علاوه بر این، در راستای بین‌المللی سازی دانشگاه، عکس پرسنلی به همراه مشخصات شغلی کارکنان به دو زبان فارسی و انگلیسی در طراحی این تابلوها آمده است.

شایان ذکر است چندی قبل توسط روابط عمومی دانشگاه تابلوهای راهنمای سازمان مرکزی دانشگاه نیز طراحی و نصب گردید.