به همت دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه بیرجند؛

برگزاری کارگاه آموزشی « آشنایی با کلیات حقوق شهروندی در نظام اداری»

۰۲ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۱ کد : ۳۸۰۸ اخبار ستادی
کارگاه آموزشی « آشنایی با کلیات حقوق شهروندی در نظام اداری» صبح امروز در تالار فرهنگ دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی « آشنایی با کلیات حقوق شهروندی در نظام اداری»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، کارگاه آموزشی « آشنایی با کلیات حقوق شهروندی در نظام اداری» ویژه اعضای هیأت علمی مؤسسات آموزش عالی و مدیران دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی امروز یکشنبه دوم تیرماه 98 در تالار فرهنگ دانشگاه بیرجند برگزار شد.

دکتر فردین خرازی رئیس امور سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم و دبیر هیأت عالی نظارت سازمان امور اداری و استخدامی کشور مدرس این کارگاه بود که به تشریح کلیات منشور حقوق شهروندی در نظام اداری پرداخت.

در ابتدای این کارگاه، دکتر محسن آیتی معاون آموزشی دانشگاه بیرجند ضمن خوش آمدگویی به حاضران در این کارگاه آموزشی سخنانی در مورد اهمیت توجه به منشور شهروندی بیان کرد.