مشاور رئیس دانشگاه بیرجند در امور کارکنان غیر هیأت علمی و بازنشستگان منصوب شد

۲۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۹ کد : ۳۸۲ اخبار دانشگاه
مشاور رئیس دانشگاه بیرجند در امور کارکنان غیر هیأت علمی و بازنشستگان منصوب شد

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی حکمی سیدمهدی حسینی را به عنوان مشاور رئیس در امور کارکنان غیر هیأت علمی و بازنشستگان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در بخشی از حکم رئیس دانشگاه آمده است؛ امید است با درایت جنابعالی و همکاری اعضای محترم شورای صنفی کارکنان دانشگاه، مشکلات همکاران به طور دقیق گزارش و پیشنهادات کاربردی برای رفع آن ارائه شود. توفیق جنابعالی را در کمک به حل مشکلات همکاران و اعتلای دانشگاه از خداوند متعال خواستارم.

سید مهدی حسینی دارای مدرک کارشناس ارشد جامعه شناسی و 27 سال سابقه کار در دانشگاه بیرجند است.

مدیر هسته گزینش، رئیس دفتر حوزه ریاست دانشگاه، عضو هیأت تخلفات اداری کارمندان، عضو شورای صنفی کارکنان دانشگاه و مسئول کمیته گزینش استاد (از سال 78 تا 88) بخشی از سوابق اجرایی مشاور رئیس دانشگاه در امور کارکنان غیر هیأت علمی و بازنشستگان است.