عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند برنده لوح افتخار پنجمین دوره دوسالانه کتاب معماری و شهرسازی شد

۰۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۱ کد : ۳۸۳۳ اخبار برگزیده اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
دکتر سید محمد رضا خلیل نژاد، عضو هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند برنده جایزه پنجمین دوره دوسالانه کتاب معماری و شهرسازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر سید محمد رضا خلیل نژاد، عضو هیات علمی دانشکده هنر، برنده لوح افتخار پنجمین دوره دوسالانه کتاب معماری و شهرسازی شد.

پنجمین دوره دوسالانه کتاب معماری و شهرسازی (جایزه دکتر منوچهر مزینی) به همت موسسه مطالعاتی فرزان زهرا حقیقی، با همکاری انجمن مفاخر معماری ایران برگزار شد و این دوره به کتاب‌های تالیف و ترجمه شده (در سال های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷) در زمینه‌های نگهداری و مرمت، نوسازی شهری، تاریخ معماری و شهرسازی، طراحی منظر، تاریخ شفاهی و اتوبیوگرافی، فناوری‌های نوین ساختمانی، نقد معماری، روستاشناسی و روستا پژوهی، مدیریت طرح ها، عمران روستائی، زیبائی شناسی هنر و معماری، مستند نگاری، برنامه ریزی شهری و منطقه‌ای، طراحی شهری و شهرسازی، معماری، اندیشه پژوهی و نظریه پردازی، اختصاص یافته است.

در پنجمین دوره دوسالانه، تعداد ۲۵۳ عنوان کتاب در حوزه معماری و شهرسازی و رشته های مرتبط مورد بررسی و داوری قرار گرفته که از این میان، تعداد ۲۴ عنوان کتاب به عنوان رتبه افتخار تجلیل شده و ۵ کتاب نیز عنوان برتر یافته‌اند.

دکتر سید محمد رضا خلیل نژاد با کتاب "باغ‌ها و مناظر اسلامی" برنده لوح افتخار پنجمین دوره دو سالانه کتاب معماری و شهرسازی شد.

دکتر خلیل نژاد عضو هیأت علمی گروه صنایع دستی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند دارای مدرک دکتری معماری منظر از دانشگاه کایزرسلاترن- آلمان است.

رزومه