به همت مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

دومین کارگاه آموزشی آشنایی با کلیات حقوق شهروندی در نظام اداری

۰۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۸ کد : ۳۸۳۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دومین کارگاه آموزشی " آشنایی با کلیات حقوق شهروندی در نظام اداری" صبح امروز در تالار فرهنگ دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دومین کارگاه آموزشی آشنایی با کلیات حقوق شهروندی در نظام اداری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دومین کارگاه آموزشی "آشنایی با کلیات حقوق شهروندی در نظام اداری" ویژه کارکنان و مدیران دانشگاه بیرجند و دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی امروز یکشنبه سوم تیرماه 1398 در تالار فرهنگ دانشگاه بیرجند برگزار شد.
مدرس این کارگاه آموزشی دکتر فردین خرازی رئیس امور سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم و دبیر هیأت عالی نظارت سازمان امور اداری و استخدامی کشور، با اشاره به اصول 20گانه حقوق شهروندی به تشریح کلیات منشور حقوق شهروندی در نظام اداری پرداخت.
در ادامه شرکت کنندگان نیز به بیان نظرات خود در زمینه اجرای حقوق شهروندی و موانع موجود در این زمینه پرداختند.

در این کارگاه یک روزه شرکت کنندگان با اصول 20گانه حقوق شهروندی در نظام اداری آشنا شدند.

لازم به ذکر است اولین کارگاه آموزشی « آشنایی با کلیات حقوق شهروندی در نظام اداری» ویژه اعضای هیأت علمی مؤسسات آموزش عالی و مدیران دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی روز گذشته در تالار فرهنگ دانشگاه بیرجند برگزار شد.