امضای توافق‌نامه پذیرش دانشجوی دکتری دومدرکی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه پلی‌تکنیک باری کشور ایتالیا

۰۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۷ کد : ۳۸۶۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
توافق‌نامه پذیرش دانشجوی دومدرکی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه پلی‌تکنیک باری کشور ایتالیا به امضای رؤسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، توافق‌نامه پذیرش دانشجوی دومدرکی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه پلی‌تکنیک باری کشور ایتالیا امضا شد.

طبق این توافق‌نامه، مجتبی زراعتکار، دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه بیرجند، ضمن انجام پروژه دکتری خود در دانشگاه پلی‌تکنیک باری، با همکاری استادان این دانشگاه، پس از پایان تحصیلات، دو مدرک دکتری از دانشگاه بیرجند و دانشگاه پلی‌تکنیک باری کشور ایتالیا دریافت خواهد کرد.

دکتر خلیلی، استاد راهنمای رساله دکتری مجتبی زراعتکار می‌باشد.

این دومین توافق‌نامه پذیرش دانشجوی دکتری دومدرکی در دانشگاه بیرجند می‌باشد.

در این خصوص اولین توافق‌نامه با دانشگاه سوربن فرانسه در سال گذشته به امضای رؤسای دو دانشگاه رسید.