همزمان با سالروزشهادت دکتر شهید چمران و روز بسیج اساتید، دکتر دیانی سخنران قبل از خطبه‌های نماز جمعه بود

۰۲ تیر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۸۷۵ اخبار ستادی
همزمان با ۳۱خرداد، سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید، دکتر محمدمهدی دیانی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند و مسئول سازمان بسیج اساتید خراسان جنوبی سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان بیرجند بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر محمد مهدی دیانی مسئول سازمان بسیج اساتید خراسان جنوبی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید دکتر مصطفی چمران و تبریک سالروز بسیج اساتید اظهار کرد: یکی از کسانی که می‌تواند الگو و اسوه برای همه اساتید بسیجی باشد استاد چمران است.

دکتر دیانی با بیان این‌که نقش اساتید در پرورش فرزندان این مرز و بوم بسیار مهم و اساسی است، گفت: اولین ویژگی استاد انقلابی داشتن روحیه جهادی و انقلابی و دغدغه حل مسائل و مشکلات جامعه است.

وی با بیان این‌که شهید چمران در دوران زندگانی خود به اقتضای شرایط نقش ایفا می‌کرد، افزود: استاد مسلمان نیز باید مسائل را تحلیل کند و در حوزه‌های علمی و غیرعلمی ایفا نقش کند.

مسئول بسیج اساتید خراسان جنوبی در بخش دیگری از سخنان خود به بصیرت، پیشرو بودن در علم و دانش، معنویت و اخلاق و ولایت پذیری به عنوان شاخصه های استاد بسیجی اشاره کرد.