به همت ردابط عمومی دانشگاه بیرجند

برگزاری نخستین کارگاه آموزشی عکاسی خبری در دانشگاه بیرجند

۲۴ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۵ کد : ۴۰۹۸ اخبار ستادی
نخستین کارگاه آموزشی عکاسی خبری  ویژه رابطان خبری روابط عمومی دانشگاه و رابطان خبری دانشگاه صنعتی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری نخستین کارگاه آموزشی عکاسی خبری در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، اولین جلسه این کارگاه آموزشی امروز دوشنبه 24 تیر98 با حضور رابطان خبری روابط عمومی دانشگاه بیرجند و دانشگاه صنعتی بیرجند با ارائه محمد احسانبخش کارشناس و مدرس عکاسی  برگزار شد.
دراین کارگاه آموزشی که با هدف آموزش اصول عکاسی خبری برگزارشد، احسانبخش مدرس این دوره آموزشی به بررسی عوامل محیطی و تاثیر آن، شناخت کادر و اصول پایه در عکاسی پرداخت.
دوره آموزشی عکاسی خبری به همت مدیریت روابط عمومی دانشگاه بیرجند و با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه به صورت دوره ضمن خدمت ویژه رابطان خبری برگزار می گردد.
همچنین  جلسه دوم و پایانی این کارگاه آموزشی چهارشنبه 26 تیر1398 برگزار خواهد شد.