انتصاب اعضای حقیقی و مسئولان کمیته های شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه بیرجند

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۹ کد : ۴۱۰۵ اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی ابلاغ های جداگانه ای اعضای حقیقی و مسئولان کمیته اصلاح الگوی مصرف، کمیته زیربنایی و انرژی و کمیته پسماند شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه را منصوب کرد.
انتصاب اعضای حقیقی و مسئولان کمیته های شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر مهدی خیاط عضو هیأت علمی گروه باغبانی به مدت دوسال به عنوان عضو شورا و مسئول کمیته اصلاح الگوی مصرف شورای راهبری مدیریت سبز،  مهندس علی یعقوبی مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه به مدت دو سال به عنوان مسئول کمیته امور زیربنایی و انرژی شورای راهبری مدیریت سبز منصوب شدند.
در ادامه این ابلاغ ها، دکتر حمزه نخعی مطلق، سرپرست امور اداری و پشتیبانی دانشگاه به مدت دوسال به عنوان مسئول کمیته پسماند شورای راهبری مدیریت سبز و دکتر حسن بیات عضو هیأت علمی گروه باغبانی نیز به مدت یکسال به سمت عضو حقیقی شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه بیرجند منصوب شدند.
در بخشی از این ابلاغ آمده است: اطمینان دارم با اتکاء به خداوند سبحان و بهره گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی منشاء خدمات ارزنده ای در حوزه مدیریت سبز دانشگاه همگام با سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری خواهید بود.
همچنین از خدمات مهندس حسن کاظمی در طول مدت تصدی مسئولیت کمیته امور زیربنایی و انرژی و دکتر حمزه نخعی مطلق در طول مدت تصدی مسئولیت کمیته اصلاح الگوی مصرف شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد.