کسب مقام های سوم و چهارم تیم آمادگی جسمانی دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر

۳۰ تیر ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۴ کد : ۴۱۶۴ اخبار ستادی
تیم آمادگی جسمانی دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در چهارمین المپیاد ورزشهای همگانی دانشگاه های سراسر کشور مقام چهارم را بدست آورد.
کسب مقام های سوم و چهارم تیم آمادگی جسمانی دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند  در المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، چهارمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه های سراسر کشوربا حضور 32 تیم ، از تاریخ ۲۵ لغایت ۲۹ به میزبانی دانشگاه الزهرا برگزار شد.

همچنین نجمه وسیله در مسابقات انفرادی دربین ۹۴ دانشجو موفق به کسب مقام سوم شد.

نجمه وسیله ،فائزه بشیری زاده و تکتم براتی اعضای تیم آمادگی جسمانی دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند  در المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر بودند.

ملیکا مودی مربیگری این تیم و زهره حسن پورفرد سرپرستی کل کاروان اعزامی دانشگاه را برعهده داشتند.