در محل دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد

نشست هماهنگی فعالیتهای رفاهی،صنفی و فرهنگی دانشجویی در سال تحصیلی جدید

۲۹ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۰ کد : ۴۱۴۹ اخبار
نشست هماهنگی فعالیتهای رفاهی،صنفی و فرهنگی دانشجویی در سال تحصیلی جدید روز چهارشنبه ۲۶ تیرماه در محل دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید.

نشست هماهنگی فعالیتهای رفاهی،صنفی و فرهنگی دانشجویی در سال تحصیلی جدید، روز چهارشنبه 26 تیرماه و با حضور حجت الاسلام و المسلمین جعفری،مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه،دکتر ثقه الاسلام مدیر حراست دانشگاه، دکتر قادری، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دکتر خورشیدزاده معاون دانشجویی در محل دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید. در این نشست که با رویکرد فعالیتهای صنفی،رفاهی و فرهنگی برگزار شد،پیرامون انتخابات آتی مجلس،عفاف و حجاب و مسائل صنفی دانشجویی ارکان متولی دانشجویی به بحث و تبادل نظر در این زمینه پرداختند.

دکتر قادری،معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گفت: با توجه به سالی که منتهی به انتخابات مجلس شورای اسلامی می شود،آمادگی خود را جهت ترغیب دانشجویان و جامعه دانشگاهی به شرکت هر چه باشکوه تر در انتخابات مجلس اعلام می داریم. در ادامه اعضای حاضر در جلسه پیرامون مسائل دانشجویی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

آخرین ویرایش۲۹ تیر ۱۳۹۸