در راستای گسترش روابط علمی و بین المللی صورت گرفت؛

امضا تفاهم نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه تحصیلات عالی میوند جمهوری اسلامی افغانستان

۳۰ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۴ کد : ۴۱۶۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
تفاهم همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه تحصیلات عالی میوند جمهوری اسلامی افغانستان به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، امروز یکشنبه 30 تیر1398 تفاهم نامه همکاری های آموزشی، پژوهشی و فناوری بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه میوند افغانستان به امضاء دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و دکتر محمدرسول حسینی رئیس دانشگاه میوند رسید.
این تفاهم نامه با توجه به اهمیت همکاری های آموزشی تحقیقاتی و فناوری میان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برای مشارکت فعال استادان و محققان در زمینه علم و فناوری و به منظور توسعه روابط علمی، دانشگاه بیرجند و  دانشگاه تحصیلات عالی میوند امضا شده است.
از مفاد این تفاهم نامه می توان به مواردی چون تبادل دانشجو در رشته ها و مقاطع مورد توافق، مبادله اطلاعات، کتاب‌ها، نشریات علمی، مدارک علمی و تحقیقاتی، پایان نامه های دانشجویی، میکروفیلم و نرم افزارهای رایانه ای در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فناوری اشاره کرد.
همچنین برپایه این تفاهم نامه دانشگاه بیرجند آمادگی خود را برای شرکت دانشجویان مؤسسه تحصیلات عالی میوند در دوره های کوتاه مدت آموزش زبان فارسی اعلام کرد.