کسب مقام دوم تیم هندپلو دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان

۳۱ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۳ کد : ۴۱۷۸ اخبار ستادی
تیم هندپلو دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در چهارمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه های سراسر کشور موفق به کسب مقام دوم گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این مسابقات از  ۲۵ تا 31 تیرماه 1398 به میزبانی دانشگاه الزهرا برگزار گردید
تیم دانشگاه بیرجند در حالی مقام دوم این مسابقات را بدست آورد که که  13تیم از دانشگاه های کشور در این رقابت ها حضور داشتند.
نجمه منتظریان، مهدیه لاری گل، سعیده پیروز، زهرا سورگی  و فاطمه میرانی مقدم  اعضای تیم دانشگاه بیرجند در این مسابقات بودند.
حمیده مرکی مربیگری این تیم و زهره حسن پورفرد سرپرستی کل کاروان اعزامی دانشگاه بیرجند را برعهده داشتند.