برگزاری نشست هم اندیشی اعضای قرارگاه هماهنگی و پشتیبانی شهید علم الهدی خراسان جنوبی

۳۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۶ کد : ۴۱۸۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
نشست هم اندیشی اعضای قرارگاه هماهنگی و پشتیبانی شهید علم الهدی خراسان جنوبی امروز دوشنبه ۳۱ تیرماه۱۳۹۸ با حضور رؤسا و نمایندگان دانشگاه های خراسان جنوبی در محل سالن گردهمایی های حوزه ریاست دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، نشست اعضای قرارگاه استانی شهید علم الهدی خراسان جنوبی، به ریاست دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و شرکت روسا و نمایندگان دانشگاه های خراسان جنوبی برگزار شد.
برنامه ریزی درخصوص اعزام دانشجویان استان به اردوهای راهیان نور غرب و شمال غرب ، اعزام دانشجویان به پیاده روی بزرگ اربعین حسینی در مهر ماه سال جاری و همچنین تصمیم گیری در خصوص برگزاری کنگره ملی شهدای دانشجوی استان خراسان جنوبی در سال 1399 از مهم ترین مسائل مطرح شده در این نشست بود.
ریاست قرارگاه هماهنگی و پشتیبانی شهید علم الهدی خراسان جنوبی  بر عهده رئیس دانشگاه بیرجند می باشد.
همچنین مسئول ستاد راهیان نور سپاه انصار الرضای خراسان جنوبی جانشین این قرارگاه و مسئول بسیج دانشجویی استان دبیری قرارگاه را برعهده دارند. مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه¬های استان، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و روسای دانشگاه¬های خراسان جنوبی، اعضای قرارگاه شهید علم الهدی خراسان جنوبی هستند. ضمناً، سرهنگ حسینی، معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی خراسان‌جنوبی، میهمان ویژه این نشست بود.