مسابقات فریزبی کارکنان دانشگاه بیرجند برگزار شد

۰۱ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۱ کد : ۴۵۲ اخبار دانشگاه

به مناسبت هفته تربیت بدنی مسابقات فریزبی با شرکت کارکنان دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این مسابقات که در فضاهای ورزشی روباز مجموعه تربیت بدنی دانشگاه برگزار گردید، 35 نفر از کارکنان پردیس شوکت آباد به رقابت پرداختند.

در بخش خواهران سکینه راستگو، مهیا حاجی زاده و زهرا انجیری و در مسابقات برادران سجاد سرزهی، حسین امینی نسب و امین برفی به ترتیب مقام اول تا سوم را به دست آوردند.

همچنین این مسابقات با شرکت 65 نفر از کارکنان دانشکده های هنر، علوم تربیتی و روانشناسی، کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار شد.

در پردیس شهدا  طاهره گنجی، عالیه آکار و منصوره نخعی در بخش خواهران و در رقابت بین برادران سیدمجید خاتمی، دکتر حسین بارانی و احمد قانونی مقامهای اول تا سوم را کسب کردند.

در  پردیس امیرآباد بهناز بهفروز، صغری مودی، مریم باقری نفرات و رضا گنجی، دکتر حسین حمامی و دکتر محمد ضابط  به ترتیب در دو بخش خواهران و  برادان مقام های  اول تا سوم را از آن خود کردند.

در پایان به قید قرعه به 7 نفر از شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.