مسابقات ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۰۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۵ کد : ۵۰۰ اخبار دانشگاه

به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش 1008 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه بیرجند در مسابقات ورزشی شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر علی ثقه الاسلامی مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه با بیان این مطلب گفت: مسابقات طناب زنی، هفت سنگ، فریزبی، دارت و فوتبال دستی انسانی در خوابگاه های دانشجویی دختران برگزار شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه استفاده رایگان دانشجویان از مجموعه آبی میلاد را از برنامه های هفته تربیت بدنی ذکر کرد و اظهار داشت: 90 نفر از داشجویان دختر و پسر در پیاده روی همگانی شرکت کردند.

دکتر ثقه الاسلامی افزود: مسابقات پرتاب حلقه و هفت سنگ در کوهپیمایی و گلگشت خواهران و مسابقات طناب زنی و دارت در کوهپیمایی و گلگشت برادران برگزار گردید.

وی به برگزاری مسابقات فریزبی جهت کارکنان در پردیس های دانشگاه اشاره کرد و گفت: پیاده روی، کوهپیمایی و گلگشت در کوه باقران، استفاده از مجموعه آبی میلاد و تقدیر از فعالان عرصه ورزشی از دیگر برنامه های این هفته بود.

26 مهر تا 2 آبان به نام هفته تربیت بدنی و ورزش نامگذاری شده است.