مدیر گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر و فناوری دانشگاه بیرجند منصوب شد

۲۳ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۳ کد : ۷۱۳ اخبار دانشگاه

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی ابلاغی دکتر حمید سعادت فر را به سمت مدیر گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر و فناوری منصوب کرد.

در جلسه ای که صبح امروز چهارشنبه 23 آبان 97 در محل اتاق ریاست دانشگاه برگزار شد از خدمات دکتر زهرا احمدی بروغنی مدیر قبلی گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر و فناوری قدردانی و تجلیل  به عمل آمد و دکتر حمید سعادت فر به عنوان مدیر جدید این گروه آموزشی معرفی شد.

دکتر سعادت فر استادیار گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر دانشکده مهندسی دانشگاه بیرجند دارای دکتری مهندسی کامپیوتر گرایش سیستم های نرم افزاری از دانشگاه فردوسی مشهد است.

چاپ 11 مقاله علمی در ژورنال های معتبر علمی داخل و خارج کشور، ارائه 2 مقاله علمی در کنفرانس های ملی و بین المللی، تألیف یک عنوان کتاب، انجام طرح پژوهشی با عنوان چالش های امضا دیجیتال و غصب هویت برای اداره کل ثبت احوال خراسان جنوبی، کسب رتبه اول در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، پژوهشگر برتر دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد در سال 1387 از جمله سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی دکتر سعادت فر است.

نماینده پژوهشی گروه مهندسی کامپیوتر، معاون و نماینده تحصیلات تکمیلی گروه مهندسی کامپیوتر در سال 96، مشاور فرهنگی انجمن علمی کامپیوتر به مدت 2 سال، دبیر علمی اولین کنفرانس ملی سیستم ها و فناوری های محاسباتی مراقبت از سلامت، سرپرست و مربی تیم برنامه نویسی دانشگاه بیرجند  در دو دوره مسابقات ACM غرب آسیا از سوابق اجرایی مدیر جدید گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر است.