دومین همایش ملی فرهنگ دانشگاهی در دانشگاه بیرجند برگزار می شود

۲۳ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۸ کد : ۷۲۴ اخبار دانشگاه

جلسه هماهنگی کمیته های علمی و اجرایی دومین همایش ملی فرهنگ دانشگاهی، صبح امروز چهارشنبه 23 آبان با حضور اعضا در اتاق جلسات دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

در این نشست پس از ارائه گزارش توسط دبیران علمی و اجرایی این همایش، در خصوص ادامه مراحل اجرایی بحث و تبادل نظر انجام شد و تصمیم گیری های لازم به عمل آمد.

در ادامه این جلسه با توجه به اهمیت جایگاه فرهنگ دانشگاهی و دغدغه مندی عموم جامعه فرهنگی و علمی کشور درباره این جایگاه، مقرر شد از همه توان و ظرفیت جامعه دانشگاهی در خصوص اطلاع رسانی، جلب توجه پژوهشگران و اندیشمندان و برگزاری مطلوب همایش استفاده شود.

دومین همایش ملی فرهنگ دانشگاهی با مشارکت پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه بیرجند و حمایت جمع قابل توجهی از پژوهشکده ها و انجمن های علمی مرتبط برگزار می شود.

این همایش در روزهای 15 و 16 اسفند 1397 با حضور جمع کثیری از اندیشمندان سراسر کشور در دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://conf.birjand.ac.ir/AcademicCulture مراجعه نمایند.