وزارت علوم از حامیان دانشگاه بیرجند تجلیل کرد

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۹ کد : ۷۳۵ اخبار دانشگاه

ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از حامیان دانشگاه بیرجند به پاس نیات خیرخواهانه آنان تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در جلسه ای که در دفتر ستاد خیرین وزارت عتف با حضور دکتر عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر و دکتر حسین عسکریان ابیانه مشاور وزیر و رئیس ستاد خیرین وزارت برگزار شد؛ از هفت نیک اندیش بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند تقدیر به عمل آمد.

در این نشست مراتب تقدیر مجموعه آموزش عالی از نیات خیرخواهانه پروفسور محمد بهفروز به جهت احداث سرای دانشجویی متأهلین دانشگاه بیرجند، علی اکبر فلاحی جهت احداث آزمایشگاه مهندسی برق و کامپیوتر و دکتر اسدا... زنگویی به پاس کمک به احداث مرکز کارآفرینی، مهارت آموزی و اشتغال تقدیر شد.

همچنین دکتر خلیل خلیلی رئیس سابق دانشگاه بیرجند به پاس اهدای مبلغ دویست میلیون ریال به بنیاد حامیان دانشگاه و محمدعلی تخم پاش عضو هیأت امنای دانشگاه های خراسان جنوبی جهت تقبل هزینه یکی از پروژه های اولویت دار دانشگاه بیرجند مورد تجلیل قرار گرفتند.علاوه براین در نشست یاد شده از همکاری ها و تلاش های سیدمحمدحسین زینلی رئیس هیئت مدیره ، محمدحسین سالاری بیرجندی مدیرعامل و بتول می خوش بازرس بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند به پاس خدمات و تلاش های ارزشمند در پیشبرد اهداف بنیاد تقدیر شد.