مدیر گروه آموزشی ریاضی دانشگاه بیرجند منصوب شد

۲۷ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۴ کد : ۷۶۶ اخبار دانشگاه

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی حکمی دکتر اسداله محمودزاده وزیری را به مدت دو سال به سمت مدیر گروه آموزشی ریاضی منصوب کرد.

در جلسه ای که صبح امروز یکشنبه 27 آبان 97 در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد از خدمات دکتر امید ربیعی مطلق مدیر قبلی گروه آموزشی ریاضی تجلیل و قدردانی به عمل آمد و دکتر اسداله محمودزاده وزیری به عنوان مدیر جدید این گروه آموزشی معرفی شد.

دکتر محمودزاده وزیری استادیار پایه 22 گروه آموزشی ریاضی دانشکده ریاضی و آمار دانشگاه بیرجند دارای دکتری ریاضی کاربردی از دانشگاه فردوسی مشهد است.

از جمله سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی دکتر محمودزاده وزیری  می توان به چاپ 5  مقاله علمی در نشریات معتبر علمی داخل و خارج کشور، ارائه 25 مقاله علمی در کنفرانس های ملی و بین المللی، راهنمایی و مشاوره 20 پایان نامه کارشناسی ارشد اشاره کرد.