نشست کارکنان اهل سنت دانشگاه بیرجند با هیأت رئیسه دانشگاه برگزار شد

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۳ کد : ۸۱۳ اخبار دانشگاه

به مناسبت هفته وحدت و سالروز ولادت پیامبر مهربانی و رحمت جمعی از اعضای هیأت علمی و کارمندان اهل سنت با هیأت رئیسه دانشگاه بیرجند دیدار و گفتگو کردند.

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند با تبریک هفته وحدت از تلاش و مساعی همکاران اهل سنت در پیشبرد اهداف دانشگاه تقدیر کرد.

وی با اشاره به این که در مدیریت دانشگاه معیار شایستگی های افراد است و هیچ ملاحظه دیگری مانند مذهب یا جنسیت در این مورد دخالت ندارد گفت: اعضای هیأت علمی و کارمندان اهل سنت در دانشگاه دلسوزانه و متعهدانه خدمت می کنند و انسجام حاکم بر محیط دانشگاه مثال زدنی است و همه همکاران در فضایی علمی و فرهنگی برای اعتلا و پیشرفت علمی کشور تلاش می کنند.

در این نشست اعضای هیأت علمی و کارمندان اهل سنت ضمن بیان نقطه نظراتشان، استان خراسان جنوبی و دانشگاه بیرجند را به دلیل سابقه تاریخی و فرهنگی و حضور علما و رهبران دینی آگاه، در زمینه وحدت شیعه و سنی پیشرو توصیف کردند و بر تقویت این اتحاد و انسجام بویژه در شرایط فعلی کشور برای خنثی کردن توطئه های دشمنان و بدخواهان نظام اسلامی تأکید کردند.