جشن دانشجویان جدید الورود دانشگاه بیرجند برگزار شد

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۰ کد : ۸۱۹ اخبار دانشگاه

در اولین روز از هفته وحدت و در آستانه میلاد سراسر نور پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) "جشن دانشجویان جدید الورود دانشگاه بیرجند" با حضور حدود 1300 نفر از ورودی های 97 در سالن ورزشی فجر دانشگاه برگزار شد.
پیش از شروع جشن دانشجویان با حضور بر مزار شهید گمنام ضمن گل باران و عطر افشانی مزار شهید و یادمان شهدای دانشجو با آرمانهای شهیدان والامقام تجدید میثاق کردند.
دکتر محمد قادر قادری معاون دانشجویی و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن خیر مقدم به دانشجویان نو ورود فرارسیدن هفته وحدت و ولادت حضرت خاتم الانبیا را به آنان تبریک گفت.
اجرای مراسم نمادین پرچم سپاری دانشجویان سال آخر به دانشجویان جدید، سخنرانی نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، صحبت های معاون آموزشی دانشگاه، تقدیر از برترین های علمی و ورزشی دانشگاه در سال 97، اجرای گروه ناشنوایان "سکوت"، موسیقی و استند آپ کمدی از برنامه های این جشن بود.
در این مراسم همچنین  از مقام آوران المپیاد های علمی و مدال آوران مسابقات ورزشی تقدیر شد.