درخشش دانشجویان دانشگاه بیرجند در المپیاد علمی دانشجویی کشور

۱۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۲ کد : ۸۶ اخبار دانشگاه
درخشش دانشجویان دانشگاه بیرجند در المپیاد علمی دانشجویی کشور

در بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور محدثه ربانی دانشجوی دانشگاه بیرجند رتبه یک کشوری را در رشته علوم تربیتی کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند دکتر سعید رهنما مدیر گروه هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در این دوره از مسابقات علمی که 9نفر از دانشجویان برگزیده دانشگاه بیرجند حضور داشتند، فاطمه ناصری رتبه چهارم کشور را در رشته علوم تربیتی بدست آورد.
همچنین زهرا معماری نسب و زینب سیارفرد در رشته روانشناسی رتبه های پنجم و شانزدهم کشوری، آرزو خسروی فورگ در رشته علوم زمین رتبه 10، بردیا زمانی و محمد رضا طحان در رشته شیمی رتبه های 16 و 22کشوری، فرزانه رخشانی رتبه 16 رشته آمار و علی طالبی در رشته حقوق رتبه 43 کشور را از آن خود کردند.
دکتر رهنما افزود: بر اساس نتایج نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور 4نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند رتبه های یک تا 10 این المپیاد را کسب کردند.

روابط عمومی دانشگاه بیرجند با تبریک به دانشجویان و مقام آوران این دانشگاه در المپیاد علمی دانشجویی کشور ،

کسب رتبه یک کشوری توسط خانم محدثه ربانی را به ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه بیرجند تبریک عرض می نماید.