اولین نشست دور دوم هیات امنای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان خراسان جنوبی برگزار شد

۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۷:۵۲ کد : ۹۹ اخبار دانشگاه
اولین نشست عادی دور دوم هیأت امنای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی روز یکشنبه ۱۸ شهریور در دفتر وزیر علوم،تحقیقات و فناوری با حضور اعضای حقیقی و حقوقی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیأت های امنا در آغاز جلسه ضمن تبریک به دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و آرزوی موفقیت برای دبیر هیأت امنای دانشگاه های استان خراسان جنوبی، از زحمات دکتر خلیل خلیلی رئیس سابق دانشگاه و دبیر قبلی هیأت امنا قدردانی نمود.
 وی همچنین از اعضای دور پیشین هیأت امناء و قبول مسئولیت اعضاء جدید بویژه دکتر محمدمهدی مروج الشریعه استاندار خراسان جنوبی به لحاظ شناخت خوب از دانشگاه و حمایت های وی از دانشگاه های استان تقدیر کرد.
دکتر باقری از هیأت امناء به عنوان عالی ترین مرجع سیاست گذاری دانشگاه ها یاد کرد و گفت : انتظار می رود اعضای هیأت  امنا ضمن ایفای نقش سیاستگذاری،حمایت و کمک به رئیس دانشگاه را در اولویت و مورد نظر داشته باشند.
قائم مقام وزیر با تصریح این که دانشگاه تنها دستگاهی است که در چهارچوب ضوابط و مقررات هیات امناء اداره می شود، تاکید کرد: از این ظرفیت قانونی به نحو مطلوب برای اداره دانشگاه استفاده شود .
وی افزود: تحریم ها فرصتی است تا از ظرفیت دانشگاه ها استفاده کنیم؛ حتما دانشگاه می تواند راه برون رفت از مشکلات و موانع را ایجاد کند.
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند نیز قبل از ورود به موضوعات دستور جلسه از زحمات دبیر و اعضای دور اول هیات امنای دانشگاه های استان خراسان جنوبی تشکر و قدردانی نمود.
شایان ذکر است که دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و ریس هیأت امنا، دکتر عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیات های امنا، دکتر سید جواد ازهری رئیس کیمسیون دائمی هیأت امنا، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و دبیر هیأت امنا، دکتر فریدون نوری خواه نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی، دکتر ناصر مهرشاد رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند و دکتر محمد حسین شفیعی رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات اعضای حقوقی و دکتر محمدرضا میری، دکتر محمدمهدی مروج الشریعه، حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی عماد، حجت الاسلام سیدمحمد باقر عبادی، مهندس طاهر موهبتی و محمدعلی تخم پاش اعضای حقیقی حاضر در اولین نشست دور دوم هیأت امنای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی بودند.