برگزاری "نمایشگاه جشنواره رویش یلدایی" در دانشگاه

به همت  شورای هماهنگی کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه و همکاری شورای فرهنگی خوابگاه های دانشجویی، "نمایشگاه و جشنواره رویش یلدایی" در روز چهارشنبه29 اذر ماه با حضور دکتر قادری، معاون فرهنگی و اجتماعی و دکتر زنگویی مدیر فرهنگی دانشگاه در محل فضای نمایشگاهی تالار ولایت افتتاح گردید،

"جشنواره رویش" نمادی از فعالیت های دانشجویی است که در آن توانایی و قابلیت های دانشجویان به نمایش گذاشته می شود. این جشنواره به منظور زمینه سازی و تقویت فعالیت های جانبی دانشجویی، بسترسازی و توجه به کارآفرینی برگزار گردید. از مهمترین بخش های این نمایشگاه  می توان به میزهای فروش صنایع دستی( چرم، زیورآلات، سفال، سوزن دوزی، حصیربافی و...) محصولات غذایی و کشاورزی، طب سنتی اسلامی، طراحی چهره، نقاشی، کاریکاتور، گل و گیاه  اشاره نمود. از برنامه های جانبی این نمایشگاه آتلیه یلدا، تست کنترل قندخون و فشارخون، نمایشگاه سازه های دورریختنی با موضوع اعتیاد، ورکشاپ میوه آرایی، مسابقه یلدای ادبی، مسابقه خط چله، مسابقه عکاسی میوه آرایی، مسابقات آشپزی، PES، فریز بی، دارت، برج هیجان و .... بود. این نمایشگاه به مدت سه روز از ساعت 9 الی 14در معرض دید بازدیدکنندگان دانشگاهی بود.