مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه برگزار شد.

مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه، روز دوشنبه مورخ 9 مهرماه 97، از ساعت 10 صبح با حضور معاون آموزشی دانشگاه، جمعی از استادان و دانشجویان جدیدالورد در محل تالار علامه فرزان دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر امامی، رئیس دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان ورودی، معرفی اجمالی از دانشکده ادبیات ارائه نمودند.

در ادامه دکتر آیتی، معاون آموزشی دانشگاه در خصوص لزوم رعایت قوانین و مقررات آموزشی و توجه دقیق به تقویم آموزشی دانشگاه مطالبی را عنوان نمود.

سخنرانی دکتر شاطری، معاون آموزشی دانشکده، صحبت های دکتر خلیفه، عضو هیأت علمی دانشگاه و مشاورعلمی انجمن های دانشگاه، برگزاری مسابقه و پخش کلیپ معرفی دانشگاه از دیگر برنامه های این مراسم بود.

ضمناً، این مراسم به همّت انجمن های علمی معاونت فرهنگی و اجتماعی و همچنین دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.