برگزاری سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت در دانشگاه بیرجند

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۱ کد : ۲۱۸۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مرحله درون دانشگاهی سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان امروز دوشنبه ۱۳ اسفند ۹۷ در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مرحله درون دانشگاهی سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان امروز دوشنبه 13 اسفند 97 در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

سید مجتبی حسینی دبیر جشنواره قرآن و عترت در خصوص این جشنواره گفت: امسال400 شرکت کننده در بخش های شفاهی، کتبی و مابقی در رشته های ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری اطلاعات شرکت کرده اند.

وی تصریح کرد: در بخش شفاهی خواهران 35 نفر و برادران 23 نفر شرکت کردند و در بخش کتبی نیز 246 نفر شرکت کردند.

دبیر جشنواره قرآن و عترت افزود: نتایج بخش شفاهی این جشنواره تا پایان وقت امروز و نتایج کتبی تا پایان این هفته اعلام می شود.

حسینی ادامه داد: مهلت ارسال آثار و ثبت نام در رشته های ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری اطلاعات تا اول اردیبهشت 98 ادامه دارد.