اختتامیه جشنواره دانشگاهی حرکت

۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۳:۰۱ کد : ۲۲۵۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
اختتامیه جشنواره دانشگاهی حرکت

مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره دانشگاهی حرکت ،عصر روز پنجشنبه 16 اسفند 97 در محل سالن پردیس مرکزی دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم که با حضورمسئولان،کارشناسان و انجمن های علمی شرکت کننده در جشنواره برگزار گردید دکتر محمدقادرقادری معاون فرهنگی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از مدیریت اجتماعی معاونت فرهنگی و برگزارکنندگان این جشنواره گفت: از تمامی دانشجویان فعال در بخش انجمن های علمی تشکر ویژه دارم و فعالیت های شما را در حوزه انجمن های علمی ارج می نهیم.

در ادامه برنامه از میان ۳۹ غرفه شرکت کننده در جشنواره دانشگاهی حرکت، از انجمن های خلاق، غرفه های برتر، انجمن های برتر در حوزه کارآفرینی، دانشکده برتر، انجمن های علمی برتر، نشریه های برتر در حوزه انجمن های علمی، اساتید مشاور و دبیران انجمن های علمی تقدیر بعمل امد. از دیگر بخش های این مراسم پخش کلیپ، مسابقه و.... بود.