توسط بسیج دانشجویی صورت گرفت

برگزاری هشتمین سالگرد تدفین اولین شهید گمنام دانشگاه

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۶:۱۵ کد : ۲۹۹۳ اخبار بسیج دانشجویی
برگزاری هشتمین سالگرد تدفین اولین شهید گمنام دانشگاه

هشتمین سالگرد تدفین شهید گمنام دانشگاه،روز جمعه مورخ 13 اردیبهشت ماه و با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه و استانی در محل دانشگاه بیرجند برگزار گردید. در ابتدای این مراسم، دکتر قادری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن عرض خوش آمدگویی به شرکت کنندگان در این یادواره، گفت: برگزاری اینگونه مراسم کاری مقدس است و افرادی که برگزارکننده این مراسم هستند از روی اعتقاد خود و با توجه به مقدس بودن این کارها، آن را انجام می دهند. وی در ادامه از دست اندرکاران بسیج دانشجویی دانشگاه بابت برگزاری این مراسم، تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه، اجرای تئاتر توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی و پخش کلیپ از دیگر بخش‌های این یادواره بود.
احمدیان، راوی جنگ و دفاع مقدس به بیان روایتگری  خاطرات جنگ و دفاع مقدس پرداخت. در پایان، حاضرین با حضور در محل تدفین شهید گمنام، یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی را گرامی داشتند. شایان ذکر است در این مراسم از خانواده شهیدان نائبی و کاردیده شهدای مدافع وطن، بصیری پور اولین شهید مدافع حرم تقدیر بعمل آمد.