راهیابی دانشجویان دانشگاه بیرجند به مرحله نهایی مسابقات قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور

معرفی دانشجویان راه یافته دانشگاه بیرجندبه مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن و عترت

12 نفر از دانشجویان پذیرفته شده در مرحله دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت، به مرحله نهایی این مسابقات راه یافتند. سیف اللهی کارشناس قرآنی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن بیان این مطلب افزود: این مسابقات در اسفند ماه سال گذشته و با شرکت دانشجویان دانشگاه برگزار شد و در نهایت 30 نفر در بخش های معارفی و حفظ به دبیرخانه مسابقات سراسری قرآن و عترت معرفی شدند. وی یادآور شد: بر اساس داوری های صورت گرفته، 12 نفر از دانشجویان پذیرفته دانشگاهی به مرحله سراسری این مسابقات راه یافتند. وی ادامه داد: در بخش های حفظ پنج جزء خانم زینب قاسمی،  احکام خانم ها زهرا زارعی و زهرا بنی اسدی، سبک زندگی آقایان علی کریمیان شهری و مرتضی یعقوبی، صحیفه سجادیه خانم زیورکریمی، احادیث اهل بیت آقای مرتضی فاضلی مقدم طرقی، حفظ موضوعی قران کریم آقای مهدی حسین زاده و خانم سهیلا افتخاری مقدم، ترجمه و تفسیر خانم فاطمه کوه در و آقای حمید یامی و در بخش پرسمان معارفی خانم فاطمه حیدری حائز بالاترین امتیاز شدند و به مرحله سراسری این مسابقات راه یافتند.

شایان ذکر است مرحله نهایی این مسابقات شهریور ماه 98 به میزبانی دانشگاه قم برگزار می‌گردد.