کارگاه تخصصی گوهر تراشی در دانشگاه بیرجند افتتاح شد

۱۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۲ کد : ۵۴۷ اخبار دانشگاه

کارگاه تخصصی گوهر تراشی دانشگاه بیرجند امروز شنبه 12 آبان 97 با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند افتتاح شد.

این کارگاه با حمایت مادی و معنوی ریاست دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی و به همت انجمن علمی زمین شناسی در پردیس شوکت آباد شروع به کار کرد.

دکتر خامسان در مراسم افتتاح این کارگاه آموزشی آن را نقطه شروع خوبی برای ورود دانشجویان به بازار کار و فعالیت های کارآفرینی دانست و گفت: تقویت اینگونه فعالیت ها از برنامه های اولویت دار دانشگاه می باشد.

حسین ثانی دبیر انجمن علمی زمین شناسی در رابطه با اهمیت این دوره مهارتی گفت: در حال حاضر سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی یکی از تجارت های پرسود دنیا است که با وجود ظرفیت های بالقوه ی این گونه سنگ ها درکشورمان و همچنین وجود گوهر سنگها در خراسان جنوبی امکان بهره برداری و فعالیت گسترده در این حوزه فراهم است.

کارگاه مذکور جهت آموزش مراحل برش، ساب و پولیش سنگهای نیمه قیمتی در راستای مهارت آموزی دانشجویان برای ورود به بازارکار، ایجاد اشتغال و کارآفرینی راه اندازی شده است.