نشست صمیمانه معاون فرهنگی و اجتماعی با دبیران کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه

به گزارش کانون خبر دانشگاه بیرجند، ساعت 9 شنبه 19 آبان ماه 97 نشست صمیمی دبیران کانون ها با جناب آقای دکتر قادری معاونت فرهنگی و اجتماعی و سرپرست معاونت دانشجویی در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر قادری معاونت فرهنگی و اجتماعی، هدف از برگزاری این نشست را ایجاد هماهنگی و همفکری برای بهبود فعالیت کانون ها و تعامل بین آن ها عنوان کرد.

دکتر قادری هدف معاونت فرهنگی را آگاه سازی جوانان از اوضاع جامعه دانست و گفت: کانون های فرهنگی به عنوان یکی از ارکان معاونت فرهنگی بایستی در رسیدن به این هدف ارزشمند کوشا باشند.

در ادامه این نشست هر یک از دبیران کانون ها پیرامون مشکلات و موانع خود به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در نظر گرفتن امتیازات برای دبیران و فعالان کانونی، به وجود آوردن امکان درآمد زایی شخصی برای کانونی ها، فراهم کردن تجهیزات و اعتبارات مورد نیاز هر کانون از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.