نشست صمیمی و جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان خوابگاه سرو با مسئولین دانشگاه

۱۲ آذر ۱۳۹۷ | ۰۷:۵۶ کد : ۹۴۶ اخبار شورای فرهنگی خوابگاه پسرانه سرو

درآستانه 16 آذر؛ گرامیداشت روز دانشجو، شورای فرهنگی خوابگاه ها،  نشست صمیمی همراه با پرسش و پاسخ دانشجویی را با دعوت از مسئولین دانشگاه در  یکشنبه 11 آذر ماه، محل نمازخانه خوابگاه پسرانه سرو 2 دانشگاه برگزار نمود.

جناب آقای دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه،  دکتر قادر قادری، معاون فرهنگی و اجتماعی و سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه، جناب آقای دکتر زنگویی، مدیر فرهنگی، جناب آقای مهندس منصوری، مدیر فرهنگی و  جناب آقای مهندس عزیزی، رئیس اداره امور خوابگاه های دانشجویی دانشگاه، با حضور در جمع دانشجویان خوابگاه پسرانه سرو به سئوالاتی در خصوص مشکلات اینترنت دانشجویان، کمبود امکانات و مشکلات ورزشی، سرویس های ایاب و ذهاب دانشجویی، تغذیه و سلف های دانشجویی، و... پاسخ دادند.

آقایان: بیکی، نماینده شورای فرهنگی خوابگاه ابوذر به نمایندگی از خوابگاه پسرانه ابوذر، رستم پور، نماینده شورای صنفی، اسدالهی، نماینده شورای فرهنگی خوابگاه سرو و تنی چند از دانشجویان حاضر در جلسه، سئوالات و مشکلات خود را مطرح نمودند.

در پایان این جلسه نیز اتاق فرهنگی خوابگاه سرو، پس از تکمیل و تجهیز با حضور رئیس محترم دانشگاه، افتتاح گردید.

ضمناً، دومین نشست صمیمی مسئولان دانشگاه با دانشجویان، سه شنبه 13 آذر ماه ساعت 20 در محل سالن چند منظوره خوابگاه دخترانه صدف برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش۱۲ آذر ۱۳۹۷