جشن روز دانشجو در دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد.

۲۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۶ کد : ۱۱۰۴ اخبار دانشکده

جشن روز دانشجو در دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد.

این جشن که در تاریخ 97/9/18 در محل مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان فردوس و با حضور 450 نفر از دانشجویان این دانشکده برگزار گردید.

در این جشن برنامه های شاد و متنوعی همچون موسیقی،مسابقات هیجان انگیز دانشجویی ،قرعه کشی دانشجویی،برش کیک دانشجویی و سخنرانی برگزار شد.

سخنران این مراسم حجه الاسلام دهقان بودند که با موضوع ازدواج جوانان و آسان بودن آن فضایل و احادیثی فرمودند.

در پایان مراسم نیز برش کیک دانشجویی با حضور دبیران تشکلها و کانون ها و انجمن های فرهنگی دانشکده انجام شد.

همچنین به مناسبت روز دانشجو در تاریخ 97/9/16 مسئولین تشکلها و دانشجویان دانشکده تجدید پیمان و میثاق مجدد با ولایت و رهبری را با حضور در دفتر نهاد امامت جمعه شهرستان فردوس نمودند.

همچنین به همین مناسبت مسابقاتتنیس روی میز در محل سالن دانشگاه پیام نور این شهرستان برگزار شد و به نفرات برتر هدایایی اهدا گردید.

کلید واژه ها: دانشکده فنی فردوس