مراسم گرامیداشت هفته هلال احمر در دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار گردید.

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۵ کد : ۳۱۹۲ اخبار دانشکده

گزارش خبری چشن هفته هلال احمر

جشن هفته هلال احمر با همت کانون هلال احمر دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد.

در این مراسم که در تاریخ 98/2/22 در محل مجتمع فرهنگی و هنری شهید آوینی فردوس برگزار شد سرکار خانم فائزه موهبتی معاون امور جوانان هلال احمر خرسان جنوبی پیرامون تاریخچه و وظیفه اصلی هلال احمر  به ایراد سخن پرداختند.

لازم بذکر است در این مراسم میهانانی از سایر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی شهرستان ، اعضای جمعیت هلال احمر شهرستان فردوس نیز حضور داشتند.

همچنین در این مراسم برنامه های شاد همچون گروه تئاتر طنز (گروه فرهنگی نبوت) ، موسیقی، مسابقه ، برش کیک و... برگزار شد.

در پایان مراسم از اعضای فعال درکانون هلال احمر دانشکده فنی و مهندسی فردوس و همچنین نیکو کارانی که در طی سال با این مجموعه همکاری نموده بودند تجلیل به عمل آمد .

در حاشیه مراسم نیز صندوق جمع آوری جهت کمک به افراد سیل زده نیز قرار داده شده بود.

کلید واژه ها: دانشکده فنی فردوس