مراسم تجلیل از ورزشکاران دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۱ کد : ۳۲۸۴ اخبار دانشکده

مراسم تجلیل از ورزشکاران و مقام آوران دانشکده فنی و مهندسی فردوس در محل مجتمع فرهنگی شهید آوینی این شهرستان برگزار شد.

در این مراسم که باهمکاری اداره ورزش و جوانان دشهرستان فردوس و انجمن ورزشی دانشکده فنی و مهندسی فردوس از مقام آوران و مدال آوران دانشکده فنی و مهندسی فردوس تقدیر و تجلیل به عمل آمد .

در این مراسم آقای مهندس علی زال حسینی ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان گرامی گزارشی از فعالیتهای ورزشی و کسب مقام های قهرمانی مسابقات گوناگون در سطح استان و کشور توسط دانشجویان ارائه نمودند.

آقای مهران پور معاون اداره کل ورزش و جوانان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از فعالیتهای دانشجویان قول مساعد کمک مالی به ورزشکاران این دانشکده را دادند.

در این مراسم برنامه های همچون موسیقی ، تئاتر و قرعه کشی و .. اجرا شد.

در دو برنامه نیز از دانشجویان و مدال آوران دانشکده نیز با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه تجلیل به عمل آمد.

کلید واژه ها: دانشکده فنی فردوس